Blogolj!

Ukrajna Soros-zsoldjában: hazugsághadjárat Magyarország ellen


Jól mutatja Soros György ukrajnai befolyását, hogy az ottani politikus- és médiazsoldosai ugyanazokkal a szemenszedett hazugságokkal támadják Magyarországot, mint teszik azt a brüsszeliták. Az ukrajnai Sorosbérencek szerint ugyanis Magyarország Putyin utasítására védi csak a kárpátaljai magyarokat.

Hazugsághadjáratot folytat Magyarország ellen az ukrán állami propaganda - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter:

„Aljas és szemenszedett hazugság, hogy amikor Magyarország védi a kárpátaljai magyarokat, akkor Oroszország elvárásai alapján jár el. Magyarország megvédi azt a 150 ezer magyar embert, akik Kárpátalján élnek, de ehhez nekünk nem kellenek harmadik felek és iránymutatások."

Szijjártó Péter hangsúlyozta: miközben az ukránok azt sugalmazzák a nemzetközi közvélemény számára hazug módon, hogy Magyarország kárpátaljai magyarokkal kapcsolatos politikáját egy harmadik fél determinálja, Kárpátaljáról besorozott magyarok is harcoltak, illetve harcolnak Ukrajna területi integritása érdekében Ukrajna keleti felében.

Szijjártó Péter az elmúlt időszak eseményeivel kapcsolatban kifejtette: az ukrán elnök olyan törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, amely elvenné az ukrán állampolgárságot azoktól, akik magyar állampolgársággal is rendelkeznek:

"Ez nemcsak az uniós étkekkel, szokásokkal megy szembe, de nemzetközi jogot is sért. Ezek után a nemzetközi színtéren azt a hazugságot terjeszteni, hogy Magyarország politikáját egy harmadik fél befolyásolja, aljas és elfogadhatatlan!"

- szögezte le a miniszter. Szijjártó Péter jelezte: az elmúlt időszakban számos törvényalkotási és félelemkeltő akciót hajtott végre Ukrajna a kárpátaljai magyarokkal szemben, szabadjára engedte a nacionalista indulatokat és pártokat, és újabb szankciókkal fenyegeti az ottani magyarságot.

Magyarország világossá tette, akkor tér vissza Ukrajna integrációs törekvéseinek támogatásához, ha garantálják, hogy az elvett jogokat visszaadják, a már meglévőket pedig nem sértik - mondta.

 

1
https://verecke.blogstar.hu/./pages/verecke/contents/blog/52336/pics/lead_800x600.jpg
kárpátalja,soros györgy,soros-zsoldosok,szijjártó péter,ukrán,verecke
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-08 16:00:48
Tulajdonképpen van a világnak egyetlen olyan pontja (országa), ahol még nem tenyerelt bele semmiben sem ez a nyikhaj Soros ?!
Ideje volna már kitiltani minden normális (azaz nem kommunista vezetésű) országból őt is, meg a "nagyra becsült" fiát is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?