Blogolj!

A helyzet egyre súlyosabb: Ukrajna kiutasítja a magyar konzult!


Az ukrán külügyminisztérium csütörtökön diplomáciai jegyzékben tájékoztatja Magyarországot arról, hogy a beregszászi magyar konzulnak el kell hagynia Ukrajnát.

Ezt Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter jelentette be szerdán Kijevben azon a sajtótájékoztatón, amelyet Tudor Ulianovschi moldovai külügyminiszterrel közösen tartott. Az ukrán miniszter kijelentette:

"Civilizált országokban, mint amilyen Ukrajna, erőszakkal nem dobnak ki az országból diplomatákat. Civilizált emberek vagyunk, udvariasak, de ugyanakkor kemények és következetesek... Természetesen önként hagyja el az országot, ahogy már mondtam. Javasoltam Szijjártó Péter, hogy rendelje haza. Ha ez nem történik meg, és ahogy értelmezem a magyar álláspont miatt ez nem fog, holnap a magyar félnek átadunk egy jegyzéket arról, hogy fel kell hagynia munkájával Ukrajnában, így értelemszerűen távoznia kell az országból"

- fejtette ki Klimkin.

Ukrajna megfenyegette Magyarországot és a kárpátaljai magyarságot!

Rejtett kamerásfelvétel készült a beregszászi magyar konzulátuson, amelyen az látható, hogy magyar nemzetiségű ukrán állampolgárok megkapják a magyar állampolgárságot. Ezen Ukrajna annyira felbőszült, hogy kiutasítással fenyegetik a magyar főkonzult, a kárpátaljai magyarságot pedig kíméletlen ukránosítással!

https://verecke.blogstar.hu/./pages/verecke/contents/blog/60592/pics/lead_800x600.jpg
beregszász,kárpátalja,Ukrajna,verecke
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?