Blogolj!
Pintér M. Lajos
2018.09.04.
Évente ugyanis közel egymillió polgár hagyja el az országot – ismerte el az egyik kormánytag.
2018.07.14.
A nehéz ukrajnai helyzet ellenére az utóbbi néhány évben sikerült igen jelentős előrelépést elérni a kárpátaljai magyar vállalkozások fejlesztése terén, köszönhetően a magyar kormány "példátlan mértékű" támogatásának.
Kecskés István
2018.06.04.
Apró emberek, akik arról énekelnek, hogy mit jelent számukra a magyarság Kárpátalján. Nehéz könnyek nélkül végignézni a videót. A nagydobronyi óvodások tavaly októberben énekelték az Örökség című dalt, amikor átadták a magyar kormány által felújított intézményt. 
Jól mutatja Soros György ukrajnai befolyását, hogy az ottani politikus- és médiazsoldosai ugyanazokkal a szemenszedett hazugságokkal támadják Magyarországot, mint teszik azt a brüsszeliták. Az ukrajnai Sorosbérencek szerint ugyanis Magyarország Putyin utasítására védi csak a kárpátaljai magyarokat.
2018.05.04.
Ünnepélyesen átadta a magyar állam 50 millió forintos támogatásával létesült Ungvári Magyar Házat - UMDSZ-székházat Grezsa István kormánybiztos a kárpátaljai megyeszékhelyen
Pintér M. Lajos
2018.05.04.
A kárpátaljai magyarság körében, a korábbi feltételezésekkel ellentétben, van vállalkozási akarat az elvándorlás és az ukrajnai gazdasági válság ellenére – fejtette ki Grezsa István kormánybiztos.
2018.05.02.
A Kárpát-medencei óvodafejlesztési program keretében - az Ovisport Alapítvány kezdeményezésére - magyar kormánytámogatással épült multifunkcionális óvodai sportpályákat adott át Grezsa István kormánybiztos szerdán Munkácson és az ungvári járási Nagydobronyban.
2018.04.24.
Ukrajnában "példátlanul aljas és előre megtervezett" módon lépnek fel a nemzeti kisebbségekkel szemben, az ukrán elnök a parlamenttel együtt lépésről lépésre veszi el a nemzeti kisebbségek szerzett jogait, miközben egy nemzetközi hazugságkampányban magukat a geopolitika áldozatának állítják be, és a nemzetközi jog betartóinak tüntetik fel - hangoztatta a külgazdasági és külügyminiszter budapesti sajtótájékoztatóján kedden.
2018.03.14.
A rahói Magyar Ház, a másik a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány segítésének céljával szervez jótékonysági estet a Bánffy Szalon összefogva a Belváros-Lipótváros V. kerület Önkormányzatával, a Duna Palotával, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségével, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesülettel, a Polgárok Házával és a Panoráma Világklub Kárpátaljai Társklubjával, 2018. március 22-én.
2018.03.05.
A Kárpátaljának nyújtott sokoldalú egészségügyi támogatás elősegíti a magyar közösség szülőföldön maradását, és nem engedi, hogy szakadék alakuljon ki a különböző nemzetrészek egészségügyi ellátásában - jelentette ki Grezsa István kormánybiztos vasárnap a Beregszászhoz közeli Makkosjánosiban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?